Bratari Handmade

 

Cati dintre voi nu si-au impletit, in copilarie, o bratara, din ce-au gasit prin casa bunicii? Cati nu v-ati facut, dintr-un mini-covrigel un veritabil inel cu puteri magice? Cati nu v-ati impodobit bradul cu diverse ghirlande, in forma de lant, decupate si lipite din hartie? Toata aceasta joaca a copilariei, la mine, s-a transformat,mai tarziu, in pasiune. Intr-o lume in care originaliatea e data de opulenta sau de numarul caratelor, eu m-am incapatanat sa cred in definitia originalitatii - aceea de unicitate a fiecarui produs. Din cauza asta fiecare din bijuteriile mele au statut de unicat, oricare doua produse nefiind identice. Folosesc, pentru bijuteriile mele, produse dintre cele mai variate:  fire textile, hartie, nasturi, piele, fimo, lut, margele de toate tipurile, perle, pietre naturale, pietre semipretioase, cristale Swarovski, argint si alte materiale.

 

In general, orice model se poate reface  insa cu statut de serie mica iar produsele refacute nu vor fi niciodata identice. De asemenea puteti alege culorile din care sa fie facut un anumit model sau puteti chiar sa imi propuneti modele noi si le voi face cu cea mai mare placere.

 

Majoritatea bratarilor au un sistem de inchidere reglabil. Tortitele cerceilor sunt cumparate de-a gata, sunt realizate dintr-un aliaj si toate au culoare argintie. Inainte de vanzare tortitele sunt dezinfectate cu alcool medicinal.Daca doriti confecţionarea cerceilor cu tortiţe de argint marcat, precizati acest lucru cand plasati comanda. In cazul optării pentru acest serviciu, se adaugă 5 lei pentru fiecare pereche de cercei refăcută. Acest serviciu este valabil numai pentru produsele ale caror accesorii metalice sunt deja argintii.

 

Cred cu tarie ca handmade-ul bate productia de serie si ca originalitatea nu inseamna pret exorbitant si inaccesibil majoritatii ci unicitate si un iz de "altfel"..

Totul se face din pasiune ,se lucreaza cu grija astfel ca fiecare produs sa fie unul deosebit .Sper ca fiecare din aceste bijuterii sa aduca putina culoare si veselie in viata oricui le poarta.

 

Cu drag,
Adriana

 

 

 

 

 

 

© 2011-2024 Stefid Handmade